Ekana pitää taas ihmetellä miten tärkeitä TE ootte!! Ihan huippua kun olette! Viime sunnuntaina kun taas oli SE päivä, niin yksin olisin vajonnut viikoksi maan rakoon, mutta siitä, että saa asiat "paperille" ja joku vielä tahtoo lohduttaa, niin se vaan tuntuu niiiiin hyvälle, kiitos!!

Mitäpäs muuta..parasta mitä nyt muuta olen saanut järkättyä, niin tosiaan keksin hyviä syitä olla lähtemättä reissuun just pupuilu-aikona!! jipppiii! Oikeesti mulla oli koulujuttujakin niinä ajankohtina...Ja muutenkin kun tässä on pää ollut melko täynnä taas töitä, niin sain niistäkin juteltua esimiehen kanssa ja sovittiin, että tiettyjä juttuja siirretään ja sillä piste. Kaikki jotka tekee töitä projektiluontoisesti tietää varmasti mitä on, kun ei voi olla tekemättä jotain juttua, sillä se taas vaikuttaa seuraaviin steppeihin...ja tunnollisena ja kunnianhimoisena yritän hinnalla millä hyvänsä tehdä kaiken sovitusti. Helpotti jo sekin, että sain esimiehen tietoiseksi mihin kaikkeen yritän yhtäaikaa revetä. Olo helpottui kummasti, se tehdään mikä keretään.

Tällä viikolla olen saanut lohuttaa äitiä kun kotipuolessa saatiin tietää, että äidin mies laitetaan lomille toistaiseksi, harmillista. Tässä yhteisössä olen jotenkin oppinut, ja opin koko ajan olemaan kuitenkin onnellinen siitä mitä on, Katjusha kirjoitti jokin aika sitten niin hyvän jutun tästäkin aiheesta, ihminen haikailee aina sen perään mitä ei ole. Ja oikeesti, äidilläni on kaikin puolin hyvä tilanne. Äitini on hoito alalla, eli varma duuni. Luulen kuitenkin äitin hieman närkästyneen siitä mitä mieltä asiasta olin. Tuossakaan tilanteessa ei saa jäädä asiaa enemmän pyörittelemään, vaan ladattava energia siihen kuinka siitä selvitään. Haluan sanoa vielä senkin, että olemme äitin kanssa hyviä ystäviä, äiti on saanut minut 18 vuotiaana, ja tämä ikäero tekee suhteen äitiin himpun erilaiseksi. Mummoni, joka hänkin on saanut äitini 18, tuntuu joskus enemmän äidille kun oma äiti. Molemmille halaus!!

Kouluviikonlopusta selvinneenä, tän rouvan viikonloppu alkaa nyt (kello on sunnuntai iltapäivä 16, ja huomenna taas töihin) hih, hih, mutta kaksi seuraavaa viikonloppua on vapaata, jihaaa!!