Tässä on ensimmäinen lomaviikko lähtenyt mukavasti käyntiin ja vajaan viikon olin ilman tätä konetta! Huomaan olevani melko netti addikti. Niin ja netti ei vielä edes toimi vaan piti mokkula kaivaa kaapin uumenista. 

Mukavaa tässä kotona poissa olossa on se, ettei tule miettikeeksi tätä suurinta kysymystä mikä tällä hetkellä meinaa vallan saada, oma vauvaa. Tässä kuussa on kovasti touhuttu asian tiimoiltaCool. En tässä ehdi kuin muutaman yön kotona olla ja sitten lähden ystäväni kanssa lomalle eurooppaan. Sieltä tullessani toivon, että menkat ei olisi alkaneet vaan...

On vaan ollut niin huippua tämä lomailu, ja tänään mietin, että ei vielä ensi viikolla tartte mennä töihin, eikä seuraavallakaan eikä vielä seuraavallakaan..ihan huippua. No pitää nauttia varastoon, sillä taas syksy painetaan, vaikka mikä olisi; koulua ja töitä. Mutta on se vaan nyt kiva olla taas kotona, edes hetken. Tyttöjä (kisuja) on olleet naapurin tytöt hoitamassa ja ne voi täällä hyvin. Pihallakin on tapahtunut "itsestään" kaikkea viikon aikana, takapihan nurmikko vihertää niiiiin kauniisti. No, huomisen homman tietää; rikkaruohojen kitkentää. Sekin on kivaa tauon jälkeen.