Meidän isi on lomalla!!! Hän siis pitää 6 vkon isäkuukauden, ihanaaaa!! Lisäkädet! Kello on ihan liikaa alkaa kirjoittamaan, mutta tulee mitä tulee, juttua olisi vaikka mistä, mutta yritän raapustaa tärkeimmät.

Meillä on sairasteltu lähes kuukauden päivät! Ensin alkoi perus räkätauti ja vein pikaisesti tytön lääkäriin ja korvissa, etenkin vasemmassa todettiin paha tulehdus. Ekalla antibiootilla ei tulehdus mennyt ohi, vaan mentiin kuurin jälkeen uudestaan lekurille, ja nyt diagnoosiksi saatiin "kivuliaan näköinen tulehdus" vasemmassa korvassa, uus comp kuuri...ei ihme, että tyttö oli huutanut pari yötä! Pronaxen on muutes huippu kipulääke!!!!! Eilen kävimme lääkärineuvolassa, ja näyttää sille, että korvat on taas kunnossa!! Tässä välissä ehdittiin myös oksentamaan ja riplaamaankin pari päivää. Oksua ei tullut kuin kahdesti, mutta sekin oli ihan tarpeeksi. Kamala tauti!!

Olin viime viikolla ensimmäistä kertaa neidin syntymän jälkeen liikenteessä, eli isillä oli eka nukutusvuoro. Meillähän on ollut käytössä surullisenkuuloinen tissinukutus johon tää äiti alkaa olla lopen kyllästynyt. Neitihän sitten päätti että "en nuku ilman äitiä" ja vastassa oli klo 23 silmät sikkurassa oleva tyttö. Jesh...Nyt meillä onkin isäkuukauden suurin projekti edessä, eli isi alkaa tosissaan osallistumaan nukutustalkoisiin. Keinot on vaan vielä hakusessa. Toivottavasti saadaan rauha tähän taloon. 

Neitihän nukahtaa helposti tissille, mutta herää noin puolentunnin päästä jolloin tissi olisi saatava taas suuhun, tähän halutaan muutos! Ja ylipäätänsä kaikkiin havahduksiin yöllä, jolloin tissi olisi mukava ottaa suuhun. Yritetään laulun tai silittelyn avulla saada neiti rauhottomaan, sillä nyt alkaisi olla tosi tärkeetä, että mäkin saisin nukkua pidempiä pätkiä!!

 

Nyt pitää painua nukkumaan kun talossa muut nukkuu!