Kylläpä aika menee ihan törkeetä vautia...viime postauksesta onkin vierähtänyt jo kuukausi!! Mut juu, meidän neiti on pian 2 kuukautta ja paljon on tullut kaikkea uutta. Oikein harmittaa etten ole jaksanut tänne meidän kuulumisa raapustella, sillä tämän blogin tarkoitushan on nimenomaan pistää asiat "muistiin", sillä jo nyt tuntuu, että etenkin eka kuukausi meni niin sumussa, etten muista juuri mitään - sen muistan hyvin, että neitiä on kanniskeltu iltaisin ja PALJON! Meillä on selvästi ollut jonkunlaista koliikkiakin, toivottavasti pahimmat vatsavaivaitkut olisi selätetty! Ainakin unen määrä on päivisin lisääntynyt ja syöttövälit näin pidentyneet (1,5-3h päivällä). Musta tuntuu että ekat 6vkoa meillä oltiin tissillä koko ajan...joo ja tiedän senkin että liiallinen syönti aiheuttaa vatsavaivoja, mutta kun ei sitä ottanut selvää milloin se huutaa nälkää ja milloin ei - sitten aina tarjosin tissiä, ja tarjoan edelleenkin. Meillä mennään lapsentahtisella syötöllä ja täysimetyksellä.

Mistähän sitten kertoisin...neiti naureskelee ihanasti, viihtyy jonkunaikaa jo leikkimatolla, mutta ei tartu vielä leluihin, sitteri on edelleen tosi kiva juttu! Tuttia ollaan yritetty opetella syömään, mutta huonolla menestyksellä. Musta tuntuu, että se tutti voisi olla hyvä, juttu etenkin kun oikein harmittaa, mutta kun ei osaa syödä niin ei osaa. Välillä hän osaa siihen tarttua, mutta ne kerrat on tosi harvassa.

Iltaunille me yritetään käydä siinä 21 maissa. Riippuu tietenkin miten pitkät päikkärit päivällä on otettu ja mihin aikaan. Nyt viimeisen viikon aikana ollaan yritetty opetella ulos nukkumaan, ja se on ollutkin tosi hyvä opettelu, sillä siellä neiti nukkuu tosi hyvin, jos vain osaa oikealla hetkellä neidin sinne laittaa. Jos aamupäivällä on nukuttu pitkät unet (yli 2h),niin aika turha yrittää heti iltapäivällä uudestaan. Ulkona ollaan nukuttu sellaista 3 tuntia. Nukuttaminen ulos tuntuu aika työläälle kun vaunuja saa olla vatkaamassa ja kun heti ei kuitenkaan rauhoitu. Mutta vaunujen veivaaminen on tuottanut tälle äipälle loppuenlopuksi kuitenkin kivasti omaa aikaa!!! :)

Neuvolakuulumisia sen verran että reilu viiko sitten (7 vkon ikäisenä) neiti painoi himpun alle 5,5kg ja oli 55 cm pitkä. Pituuteen nähden aika pyöreä tyttö ja painon kanssa päästiin yläkäyrälle, mutta eiköhän ne siitä tasoitu kun päästää liikkumaan!

Nyt lähden päiväkaffen keittoon, ja olen melko varma, että itkuhälytin älähtää juuri sillä hetkellä kun olen saanut kahvin kuppiin! Saas nähä kuin käy!