Kiitos onnitteluista kaikille!!!

Mistäköhän aloittaisi..te jotka tähän plussa viian olette joskus nähneet voitte arvta oloni! Se sunnuntai aamu oli ihan huikea, olin jo loppuviikosta päättänyt etten testaa ennen sunnuntaita ja melko helppoa sinne asti oli odottaa, mitä nyt koko lauantain vahtasin, että milloin ne menkat sieltä alkaa. Perjantaina aloin jotenkin tuntea, että voisin olla raskaana, tuli vaan sellainen fiilis. Ette arvaa kuinka vaikeeta oli olla sunnuntai päivä koulussa tän jälkeen!!!

Oireet ennen plussaa oli varmaan hyvin tyypilliset; lievää menkkajomotusta ilman selkäsärkyä ja ihan kammottava nälkä (ollut jo viimeiset kaksi viikkoa).  Plussan jälkeen olen saanut edellä mainittujen lisäksi turvotuksen ja tisseihin, tarkkaanottaen nännieihin sattuu! Ihmiset kun on sanoneet tästä nännikivusta niin olen vaan aatellu, että on siinäkin paikka johon särkee, mutta nyt tiiän kun ne on hellänä, ei kiva. 

Tätä asiaa en ole aikaisemmin tullut yhtään ajatelleeksi, että jos sitä joku päivä saakin plussan raskaustestiin, että mitäs sitten!? Selvittelin pikaisesti eilen että mitä pitäisi tehdä ja tänään otin sitten soiton neuvolantätille ja olin enemmän ajatellut selvitellä tätä possupiikkiä kun vielä mitään neuvolakäyntiä. Luin eilen illalla, että yleensä viikoilla 8-10 on se eka neuvolasessio missä yleisiäasioita käydään läpi, mutta tää tätsky kysy, että olisinko päässyt jo ensi viikolla ja sitten heti ma aamuna klo 8, no tietysti sanoin, että käyhän se käy,  tuntuu ihan kummalliselta!!!! Aattelin, että olisiko se sillä näin pian mut sinne halunnu, että saa se rokotteen annettua samalla...Olo on melko epätodellinen edelleen ja jatkuu varmaan...

Kyllä tässä välittömästi tulee myös mieleen sellaiset asiat, että jos kaikki ei menekään hyvin. Tunnustaudun kyllä "eletään tässä hetkessä" tyypiksi ja toivon, etten ala nyt kehittelemään mitään päässäni.

Nyt ei auta muu kun lähteä lukemaan tentteihin..joulukuun alussa on neljä tenttiä viikon sisällä!!! Arvaa hirvittääkö jos se vielä pukkaa tähän jotain yrjöoloa ja väsymystä enemmän mitä jo nyt on!