Tämä viikko on tosiaan lomailtu ja fiilikset sen mukaiset! Aivan huippua!!! Eilen lähti käyntiin viikko 20 ja samalla huomasin, että rv 19 kuulumiset jäi kirjoittamatta..nooh, palaan niihin, sillä viime lauantaina koulussa tunsin ekat selvät liikkeet (voisiko niitä jo potkuiksi sanoa!?)!!! Sehän veti virneen naamalla ja ope kysyi, että mikäs nyt naurattaa, ja yritin siinä jotain pupeltaa, että ei mikään..eipä, eipä!!! Tunne oli aivan huippu. Seuraavat liikkeet tunsin sunnuntaina tentissä.

Pitkin tätä viikkoa olen vahannut liikkeitä. Tostaina makoilin sohvalla, silmät tiukasti kiinni mahassa, ja sit näin potkut ulospäin!! Ajattelin tässä jokunen aika sitten, kun juttelin kaverin kanssa joka menee hyvin samaa tahtia, ja hän kertoi nähneensä potkut ulospäin, en aivan tuolloin voinut uskoa, että ne voisi nyt jo nähdä, mutta kyllä, ei maha tuollatavalla pompi, joku siellä pomppii 

Yksi harmittava vaiva on, nimittäin alavatsakivut. Ne siis tulee kävelylenkillä, ja se tunne ei ole mitenkään mukava, oikeestaan pelottava. Keskiviikkona oli palattava pian kotiin ja sekin onnistui vain kengänmittaisilla askelilla. Kivut katoaa kyllä heti kotiinpäästyä, mutta pitää ottaa asia puheeksi seuraavassa neuvolassa. Eilen kävin hiihtämässä, ja otin senkin aika rauhallisesi ja selvisin ilman kipuja. Tänään hiihtolenkki uusiksi!

Eilen kävimme äitin luona, ja sieltä tuli pari kassillista vauvakamaa, vara turvakaukalo (haluan hankkia jalustallisen) ja mikä kaikkein tärkein eli vaunut, ja ei ihan mitkään vaan vaunut, vaan mun omat vaunut!!! Emmaljungat nekin, mutta 27 vuotta vanhat!!! Meidän kissatkos niistä innostu, ja ne oli heti siinä kopassa...otin muutaman kuvankin ja lupaan laittaa ne tänne, mutta sai kisut heti kyytiä, ettei niissä saa olla. Täytyy kyllä myöntää, että voi olla, että ostamme silti toiset vaunut, sillä kaikesta huomimatta uudemmat on aina uudemmat...ajattelimmekin äitin kanssa, että vanhoista vaunuista tulisi "nukkumis"vaunut, pitää nyt katsoa...huomaan selvästi, että olen alkanut työstämään ajatusta, että meille muuttaa joku heinäkuussa, vaikka pientä epävarmuutta vielä on liikkeellä. Liikkeiden ansioista varmaan olen saanut varmuuttaa taas himpun lisää.

Keskiviikkona koittaa odotettu rakenneultra, sitä olenkin pitänyt seuraavana etappina! Kumpa kaikki olisi hyvin!

 

Kupu 19+1