Voi saamattomuuteni! Ärsyttää kun en muka ehdi kirjoittaa tuntemuksiani ylös, kun kuitenkin tiedän, että haluaisin sitten joskus vielä palata näihin!

Mistähän sitä aloittaisi..rakenneultra kuulumiset taitaa olla vanhin juttu josta en ole vielä kirjoitellut. Eli se oli toissa viikolla, jolloin viikkoja oli täynnä 19+5. Se oli tosi hienoo, varsinkin kun kaikki on kunnossa! Sukupuoliarvaukseksi saatii tyttö, kun mitää killuttimia ei näkynyt! Sukupuoli ollaan kerrottu vain muutamalle, vaikka sitä ollaan kovasti udeltu, mutta tiukasti pidetään se vielä meidän tietona. Luulen, että juuri työistä voisi erehtyäkin useammin, jos vaikka ne pojan vehkeet on ultrassa olleetkin jossain piilossa, eli katsotaan sitten heinäkuussa menikö nappiin! Neitokaisen paino-arvio oli tuolloin reilut 300g!! 

Torstaina kävin neuvolassa esittäytymässä ja nyt paino on ylittänyt 50 kilon!! Hui!! Sydänäänet oli oikein hyvät, mutta hemppa on laskenut (115) joten rautakuurille tuli käsky. Neuvolassa käytiin vielä läpi rakenneultrasta tullut raportti. 

Meno muuten on aika lujaa, ja etenkin kun pelkkä kävely saa aikaa alavatsakipuja. Kyllähän se neukkis arveli niiden olevan kannatinlihasten venymistä, mutta asia pitää ottaa puheeks parin viikon päästä olevassa lääkärinneuvolassa. Neukkistäti jopa säikäytti saikulla, jos tahti ei hiljene. Tällä siis tarkoitan sitä, että tuolla työmaalla on aika kiirettä, ja työpäivän aikanakin tunnen välillä kipuja. Muuten olo on oikein hyvä, mitä nyt nukkuminen on vähän muuttut, levottomammaksi.

Maha kasvaa huimaa vauhtia, ja jotain pientä rytmiä alkaa olemaan neitokaisen vireystilassa. Etenkin aamupäivisin (ennen ruokaa) ja illalla (telkkarinkatseluaikaan) neiti on potkutuulella ;)

 

Kupu 21+1