Syksystä huolimatta mieltä on mukavasti piristäneet arjen pikkujutut. Ensimmäistä kertaa voin sanoa, että syksy ei masenna, ja syykin on ihan selvä - ei kerkeä masennella :) Yksi ikiliikkuja pitää huolta siitä, ihan oikeasti!!! Taas on viime aikoina tapahtunut paljon kaikkea, ja jotkut viime kirjoituksen kysymykset on saaneet vastauksen. Kouluhommat on pyörähtäneet mukavasti kuvioon, teen koulujuttuja aina kun neiti nukkuu. Aika rankkaa, mutta oikotietä ei ole. Samalla päätin, etten mene töihin ennen kuin olen valmis insinööri, eli näillä näkymin olen vielä koko ensi vuoden kotona. Himpun koulujuttuja jarruttaa se, etten ole töissä, sillä siellä voisin tehdä joitain juttuja helpommin, mutta todennäköisesti joudun käymään kevätpuolella joitain päiviä töissä.

Meillä kävellään!!!!!! Se otti sen 1v ja 3kk aikaa, välillä oli jo epätoivo, mutta sitkeen pitää neiti jaksoi mennä pomppien polvillaan tai erikoisella konttaustekniikallaan.

Imetyksen lopetin myös reilu viikko sitten, ja kas kummaa, meillä on sen jälkeen nukuttu...arghhhh ja ¤%"#)/!)"¤ olisin voinut lopettaa sen jo ajat sitten jos olisin tiennyt. Viimeisenä pidettiin sitä iltatissiä, eli tyttö nukahti sihen, mutta en olisi uskonut, että levottomat yöt myös johtuisi siitä. Pari ekaa iltaa kiljuttiin ja nukuttamiseen meni puolituntia, mutta sitä kesti vain muutaman illan. Ei nukuttaminen edelleenkään helppoa hommaa ole, mutta ei enää huutoakaan. Kunhan taistelee unta vastaan...

Syöminen olen erittäin vaihtelevaa, mutta kävimme toisella neuvolantätillä, ja hän kannusti siihen, että jos ruoka uppoo paremmin omilla sormilla, niin antaa syödä niin. Rohkaisi sillä, että kyllä ne aikanaan oppii syömään lusikalla ja haarukalla. Sormiruoka on ihan ok, mutta olen hieman arvellut saako tyttö "sormiruokapäivinä" (joita on usein) tarpeeksi lihaa. Tähän sain vastauksen, että vuoden ikäiselle riittävä lihamäärä vuorokaudessa on puolikkaan lihapullan verran. Tein lihapullia ;)

Ruokahaasteiden vuoksi meillä ei syödä enää puuroja. Ihanaaaa, mikä helpotus mulle, ei tarvii väsyneenä aamulla ja illalla taistella puuron kanssa. Tätäkään nlatäti ei tuominnut...tilalla on leivät, murot, hedelmäsoseet ja jugurtit.

Sitkeä, periksiantamaton, itsepäinen - kuvaavat meidän pomoa erittäin hyvin. Ihana tietenkin <3

Nukutukset on nyt vuoroilloin, tänään mä sain huilata. Nyt suihkuun ja nukkumaan!