Tunnustan, olen ihan laiskistunut blogin päivittäjä, seurailen kyllä lähes päivittäin tiettyjä sivuja, mutta omien päivittäminen tuntuu niiiiin työläälle (!?)...Mutta meidän neiti täyttää ensi perjantaina vuoden!!!!! Olen varmaan joskus jo sanonut, että en tiedä onko aika mennyt nopeesti vai hitaasti, sillä jossain vaiheessa toivoin, että olisipa jo kesä ja tyttö vähän isomipi. Toiveissa tietenkin, että elämä olisi himpun helpompaa, ja onneksi se sitä nyt jo on!!! :) Vaikka edelleen yöt on toisinaan mitä on mutta elämä tuntuu paljon kirkkaammalle jo yhdenkin hyvin nukutun yön jälkeen.

Suurin viimeaikoina eteen tullut haaste on maitotuotteiden sopimattomuus :/ Taisin aiheesta kirjoittaa jo toukokuun postissa, ja tilanne on sama edelleen. KÄynti allergialääkärillä on hyvä, ja siedätys on menossa. Eli neiti kestää vähän maitotuotteita (tällä hetkellä raejuustoa, piltin vauva jogurttia ja muksun 8kk jauhepuuroa jossa on maitojauhetta). Ohjeeksi saatiin, että lisänä annetaan kalkkilisää, jota vielä kylläkään ei ole aloitettu. Imetän edelleen. Suurin kysymysmerkki on se, että totutanko tytön esim. kauramaitoon, jota jo upotan puuron joukkoon, ja kerran olen antanut sitä nokkamukista, ja maistuuhan se, vai annanko kalkin purkista, ja pyrin antamaan vain tavallista maitoa kun se alkaa käydä?! Vesi kun on neidin suurinta herkkua (!!!??) joten neste ei ole ongelma. Ihmettelen koko maito hommaa kun kuitenkaan rintamaidon kautta tyttö ei ole reagoinut vaikka maitoa olen itse juonut koko imetyksen ajan.

Muuta...

  • Juhannuksena neiti ponkas pystyyn, ja nyt otetaan jo hataria askeleita tuen kanssa
  • Rikkaimuri on äidin paraskaveri - kaikki menee lattialta suuhun
  • Ruoka repertuaali on laajentunut kivasti, mukaan ollaan otettu mm. leipä, kurkku, muroja...
  • Puuro on tosi pahaa
  • Ollaan siirtymässä yksiin päikkäreihin (vaikka just nyt se nukkuu aamupäikkyjä...)
  • Toiset samanikäiset on ihan huippuja

Äipällä on kovat tarjoilusuunnitelmat synttäreille, katsotaan mitä pöydässä on :), niin ja kuvaukseen pitäisi varata aika. Hiuksia leikataan HETI kuvauksen jälkeen, otsahiukset on tosi pitkät  ja kun pinniä ei voi kuvitellakaan päähän, sillä suussa se on ennen pitkää.