Äitiyspakkaus on saapunut!!! Ihan uskomaton fiilis! Itseasiassa paketti saapui jo maanantaina, mutta en ole ehtinyt tulla sitä tänne hehkuttamaan! Sain, niin kuin odotinkin vielä viime vuoden eli 2009 pakkauksen. Pitää ryhtyä heti pyörittämään lakanoita valkopyykin kanssa, niin pehmenevät vähän, muuten vaatteet on ihanantuntuista, pehmeää puuvillaa. JOnkun verran olen alkanut tekemään listaa hankittavista pikkujutuista ja sitä tuntuu olevan, vaikka kaikkeen en aio varautua. 

Ollaan vähän ryhdytty järjestelemään vauvan huonetta, sillä haluan, että vauvan vaatteille ja muille tavaroille (peitoille, isoille vaatteille.. yms.) on heti kaappi johon tavarat voi laittaa. Tietenkin kodinhoitohuoneessa, jonne vauvanhoito "piste" tulee on pieni kaappi ja muutama vetolaatikko vauvanvaatteille myös.

Olo on ollut melko hyvä, kun vaan muistaa ottaa vähän iisimmin, ja ensiviikolla on taas neuvola! Pienesti jännitän kuinka jaksan, vai jaksanko ollenkaan käydä koulua loppuun. Eilen oli yksi tentti, ja jokaisen tentin jälkeen tuntuu tosi hyvälle, yksi tentti taas vähemmän!

Ihanaa kun kevät on tullut, IHANAAA! 

Kupu 25+5