Hui tuota otsikkoa, voiko olla totta!? Fiilikset on melko oudot ja ei tunnu ihan todelliselle, mulla on liki viis viikkoa tai sit pari viikkoo vielä till aikaa tässä huhhailla! Pitää vähän varautua, että lähtö voi tulla aikaisemminkin, mutta fiilis on vähän siihen suuntaan, että tätä vielä käynnistellään. En edelleenkään tiedä miltä supistaminen tuntuu, sillä mitään kivuliasta en ole toistaiseksi kokenut, mitä nyt ne keskiraskauden alavatsakivut. Kivut silloin ei olleet kovinkaan kovia, ehkä vaan säikäyttäviä.

Torstai 17.6 oli eka loma päivä ja kotona pyöriessähän se meni, totutellessa ajatukseen. Perjantain olin äitin kanssa shoppailemassa ja siltä reissulta tarttui mukaan kuumemittati, liberon mini-vaippoja 3-6kg (new born vaippoja sain tutulta vajaan paketin) ja liivinsuojia. Nyt ei enää paljoa puutu, ja näilläkin pärjätään huipusti jos typy päättää syntyä pian.

Vaatteita alan pestä ensi viikon baby showereiden jälkeen. Meillä työpaikalla on tapana, että tulevan äidin valitsemat työkaverit tulee tarjoilujen kera sovittuna päivänä vierailulle hypistelemään kaikkea vauvakamaa. Siksi ajattelin, etten pese vaatteita ennen kuin kaikki on saaneet hyysätä vauvanvaatteita :) Vähän nuo kutsut jännittää, sillä suurinosa ei ole käyny meillä joten luulen, että siellä on "arvosteleviakin" silmiä ja siksi haluaisin, että pihakin olisi jossain kuosissa ennen kuin he tulevat. Ehkä ihan turhaan jännitän...tää on meidän koti ja se nyt on siinä vaiheessa kun on.

Pitää tänne kirjoittaa "muistiin" että eilen kerroin äitille ja yhdelle pikkusiskoista kumpaa me odotetaan, vaikka olin vannonut, etten sitä kerro..noooh. Sitäkin täytyy vielä hehkuttaa, että parhaan ystäväni pikkuveljelle syntyi tänä aamuna pieni poika, kaveria on ootettu jo pitkään, sillä jätkä päätti pysyä mahassa yli kaksi viikkoa lasketun ajan päälle. Innolla odotan kuulla kuinka synnytys meni!

Nyt täytyy alkaa valmistautumaan prinsessahäihin! Olen ihan hulluna kaikkiin tollasiiin, missä voi bongata ihania pukuja ja kauniita ihmisiä muutenkin!

Typy yrittää päivittäin puskea ulos nahan näpi..jos nyt kuitenkin yrittäisi oikeaa reittiä ;) Tiistaina on neuvola, ja toivottavasti hän on kääntynyt lähtö asemiin.

 

Kupu 35+1