Taisi jäädä taas yksi viikko välistä, mutta tällä rintamalla olo melko tasaista, eikä mikään ole viime postauksesta juurikaan muuttunut, paitsi vatsan koko ;) Se siis kasvaa! Näillä helteillä kyllä tuntee, että painoa on tullut, sillä jalkoja ei meinaa tuntea omikseen (=turvottaa, vaikka juon ihan älysti!), ja ylipäätänsä jalkojen päällä ei ole kovinkaan mukava pitkiä aikoja olla. Lähtö paino oli siis siinä 45-46kg, ja nyt sitä on huimat 53,7!!

Tänään olen viettänyt ansaittua vapaa päivää, sillä helteiden kunniaks tämä tyttö oli koulussa koko viikonlopun! Arvatkaa vaan ottiko päähän!? Ensi vkl onkin VIIMEINEN lähiopetusvkl, joten sit on luvassa juhlat! En suinkaan vielä valmistu, mutta hyvään vaiheeseen opiskelut jää! Jäljelle jää oikeastaan vaan kaksi "istuttavaa" kurssia, plus muutamia perusopintoja (äikkää, enkkua..) jotka yritän suorittaa mammaloman aikaan itsenäisesti. Olen päättänyt, että ennen en töihin palaa, ennen kun opinnot on lopputyötä vaille valmiit, sillä lopputyön tee työpaikalleni.

Tänään kävin taas pikkuisen tekemässä hankintoja, nyt tarttui mukaan tuttipullo, pari tuttia ja korvike purkkia, maidonkerääjä ja pari rintakumia (perhevalmennuksessa nämä kehoitettiin/ suositeltiin hankkimaan etukäteen) myös rintapumpun tulen hankkimaan, mutta kiertelen vielä josko jostain löytyisi Aventin pumppu vielä vähän halvemmalla. Niin ja kävin myös kangaskaupassa ostamassa muovitettua froteeta.

Edelleen joudun kyttäämään verensokeria, nyt onneksi vaan kerran kaks viikossa (mä mittailen vaan kerran), mutta hyvin ne on pysynyt rajoissa, joten senkin suhteen ei toistaiseksi mitään paniikkia.

Viimeviikolla tuli sänky ja tänään malttamattomana soitin liikkeeseen josta laitettiin vaunut tilaukseen jo 1,5 kk sitten, mutta ratasosa osa oli jäänyt jälkitoimitukseen, joten siksi pitkä toimitus, mutta senkin pitäisi saapua ihan pian!

 

Kupu 30+3