Niin kuin otsikko kertoo, olo ei ole mikään loistavin! Loistavaa on se, että työreissusta on selvitty, mutta kipeeksihän siellä tultiin! Aamuyöllä kotiuduin 10h matkustamisen jälkeen. Olen ylpeä siitä, että selvisin yksikseni oikeaan junaan ja vielä hillittömän suurella kentälle oikeelle gatelle!

Mitäköhän kaikkea sitä viime postauksen jälkeen on tapahtunut..hmm, neuvola oli viikko sitten ja siellä kaikki on kutakuinkin kunnossa. Väsymykseen sain ohjeeksi hankkia vitamiinilisää. Hemoglobiini oli hiukan laskenut mutta silti vielä ihan hyvä 125, pissa ok, ja kuulin ekan kerran sydänäänet, se oli huikeeta!!!

Kyselin myös tästä uudesta ohjelmasta johon olen päässyt ja yritin saada selville, että mitä eroa tässä nyt on entiseen. Tämän vuoksi kun on jouduttu neuvolaaikojakin venkslaamaan. Neukkis ei oikein itsekään tiennyt muuta kun, että rakenne uä tulee parinvuoden tauolta takaisin, ja myönsi, että heillekään ei ole annettu vielä koulutusta aiheesta, koulutus on ollut kai tällä viikolla. Se siis siitä.

Mahasta...sitä on jo!!! Jos olisin mennyt tänään töihin olisin kertonut raskaudesta esimiehelleni, mutta tämä uutinen jäi nyt odottamaan maanantaita. Luulenpa, että matkaseuralaiset (miehiä kylläkin) arvasivat jotain, kun en ottanut reissun aikana mitään, mutta siinäpähän miettivät..eli ensiviikolla varmaan niillekin nyt sanon miksi oli näin. Se oli muuten oikeesti kumma kuinka sitä kaikki ihmettelivät..

Tänään taas pyörähti uusi viikko käyntiin, nyt mennään viikkoa 14!!! Hui ja jännää!

 

Kupu 13+0