Tuntuu ihan pöllöltä toistaa taas itseään, mutta raskausrintamalle ei kuulu mitään uutta. Kaikesta muusta jota elämässä on meneillään voisi kirjoittaa vaikka kuinka, mutta jos nyt kuitenkin pysyisin aiheessa ;) Ihan jos pikkuisin niin, täällä on sairasteltu ihmeellistä kuumetta, joka onneksi on nyt taidettu taltuttaa, vihdoin! On se vaan niin kurjaa katsoa kun pikkuinen on kipeä, eikä vielä osaa sanoa mihin koskee. Tällä kertaa se ei tainnut edes selvitä... Kun tähän raskaus-arkeen ymppää sen lähes kaksi vuotiaan energiapakkauksen, kuukausi sitten aloitetut työn (lähes 2 vuoden tauon jälkeen), hoidon aloitukseen liittyvät haasteet ja meneillään olevan opinnäytetyön teko yhtälö on selvä: aika ja voimat meinaa loppua lähes joka päivä! Ja vielä kun olen kohdannut elämässäni ensimmästä kertaa henkilön, jonka kanssa ei meinaa mennä mikään yhteen, ja henkilö on kaiken lisäksi opinnäytetyöniohjaaja työpaikalla, niin ei kiva :/ Sen verran kaikki hankaa, että tuskin saan työtä valmiiksi ennen vauvaa...

Kaiken tämän arkitohinan keskellä raskaus menee "siinä sivussa". Tänne ei ole ollut tarvetta käydä päivittämässä kaikkia nipistelyjä ja kummastuksia, joita oikeastaan ei ole edes ollut. Olen siis onnellinen!! Olen aika paljon isompi kuin ensimmäisen kohdalla, vaikka vaaka näyttää kutakuinkin samaa mitä esikoisesta näillä viikoilla, mutta ehkä tuo "iso olo" johtuu turvotuksesta.

Niin, se tosiaan pitää kirjata muistiin, että ensimmäiset varmat liikkeet tunsin viikolla 16. Ja sitäkin ennen todennäköisesti jotain möyryämistä :)

Kupu 17+6