Olen tänään mietiskellyt mitä kaikkea raskauden aikana on tullut vastaan kun nyt "poetaan" tätä hellettä...no aika hyvin nuo parin kuukauden paukkupakkaset sitten unohtuukin ;) Koko lähes 3 vkoa kestäneen äipppäloman on ollut tosi hyvä sää, ja etenkin tämä viimeinen viikko; HELLETTÄ, jolle ei taida vielä tulevissakaan ennusteissa näkyä loppua! Tänään ei tunnu niin kuumalle vaikka varjossa mittari näyttää 27, mutta taitaa jo kroppakin alkaa tottumaan tähän.

Turvotus on melkoinen jos vähänkin tekee jotain, nyt olen pari viime päivää ottanut sitten tosi kevyesti, ja jalat kohti kattoa kun se on mahdollista. Painoa oli tullut kahdessa päivässä melkein kilon kerran, mutta toivottavasti se nyt vaan johtuu tästä turvotuksesta, johtuuhan!? Olen yrittänyt syödä vähintään purkin päivässä ananasta ja tänään meidän kaupassa oli mansikoita myynnissä, joten niitä lähti pari laatikkoa! Maisuupa mansikat IHANILLE!

Eipä tänne helteen keskelle muuta kummempia kuulu, verenpaineita seurataan, ja meinaan ottaa oman mittarin torstain neuvollaan, niin saapahan mielenrauhan sille, että tuo oma mittari antaisi oikeita (alempia) tuloksia. Liekkö viime postauksessa maininnut siitä, että viimeviikon neuvoloissa verenpaine oli koholla, mutta kotimittaukset on ihan ok. Raskausmyrkytystähän se voisi enteillä. Ajattelin myös pyytää neuvolasta pikatestejä jolla voi varmistaa onko pissassa valkuaista, sillä muiden selkeiden raskausmyrkytysoireiden havaisteminen; turvotus ja päänsärky on melko hankala havaita kun näitä oireita (ainakin mulla) on jo pelkästä helteestä. Nukkumisesta ei meinaa tulla mitään, mutta ei sekään niin paha ole, kun päivisin ei tarvii tehä mitään jos ei huvita ;)

Nyt kuitenkin alan setvimään kuvia ja toinen muistikortti pitäisi alustaa uudelle kameralle, SITÄ varten ;)

 

Kupu 37+4