Kuulumiset tältä suunnalta on melko tasaiset, joten olen siitä kovin onnellinen! Torstaisesta sokerirasituksesta sain puhtaat paperit, joten nyt jatketaan vain vähän himppusen tarkemmalla ruokavaliolla mitä aikaisemmin, eli se säännöllisyys pitää pysyä! Niin ja kävinhän sitä ennen siinä uusinta lääkärintarkastuksessa ja sielläkin kaikki kohillaan, joten nyt vaan odotellaan, että neiti kasvaa oikeisiin mittoihin ennen kuin haluaa ulostautua. Vähän jännittää käyttää tuota "neiti" ilmaisua, sillä entäs jos se onkin poika!! Olen kyllä yrittänyt useampaan otteeseen itselleni ja ukkokullalleni muistutella, että se voipi olla myös toista sukupuolta, vaikka rakenneuä:ssä niin tytöksi sanoivatkin!

Nyt olen tehnyt jo ensimmäiset vaatehankinnatkin, eli ostin kahden kappaleen kietaisubody- ja puolipotkaripakkaukset, kokoa 56cm, kuinka ne onkaan söpöt!!! Muutaman myssynkin ostin samalla! Tänään käytiin vähän pyörimässä kaupoissa, ja mukaan tarttui 62cm body ja sukkia. Tänään väkerisin myös hankintalistaa, vinkkekä hain keskustelupalstoilta ja kokosin niistä meille sopivan listan, toivottavasti niillä pärjätään!

Huomenna alkaa perhevalmennus! Kokoonnumme kolme kertaa joista yksi on tutustuminen synnytyssaliin, se käynti on ensi torstaina, jänskättää vähän!

Nyt taidan lähteä pienelle lenkille, sillä alavatsakivut on helopttaneet ja voin lenkkeillä sellaiset puoli tuntia, se tuntuu tosi kivalle!

 

Kupu 28+2