Otsikko viittaa siihen, että äitini kävi pika visiitillä viimeviikolla, ja meinasin paljastua. No ei siinä nyt mitään kamalaa olis tapahtunu, mutta...äiti nimittäin kysy oonko ottanu sikapiikin, ja sain juuri ja juuri suustani, että "en ole", vaikka suusta meinasi tulla, että tietty olen...

Tänään tehtiin tämän vuoden ensimmäiset ja viimeiset joululahjahankinnat, eli siis koko paletti samana iltana! Koville otti, mutta tulipahan tehtyä! Olin päättänyt, että ennen kun koulu ja tentti putki on loppu en osta yhtäkään lahjaa - enkä olisi edes jaksanut lähteä kaupungille, niin väsyttävä olo on ollut. Muuten olo on muuttunut normaalimmaksi, pahaa oloa ajatellen, tai sitten siihen on jotenkin tottunut. Syön aamiksen kaks kertaa; kuudelta ja kasilta :)

Oman vartalon muutoksiin on vähän vaikea suhtautua..ihan kivaa, että tissit vähän kasvaa ja ihanaa tietysti on se, että kumpu alkaa pian näkyä, mutta pylly, en oo tykänny ikinä pyllystäni ja nyt vielä vähemmän. Kulta on yrittänyt parhaansa mukaan toteuttaa toiveeni kivasta mahakuvasta, mutta oma katseeni osuu aina pyllyyn. 

Tisseistä vielä sen verran, että kävin tänään rintsikka kaupassa ja ostin kokoa isommat 70C, hyvä myyjä on noissa hommissa ihan korvaamaton, enkä kyllä menisikään liikkeeseen josta en saisi palvelua.

Enää 5 työpäivää, ja sit lomailen!

Kupu 8+4