Pian alkaa olla ensimmäinen kuukausi täynnä kahden lapsen kanssa, ja kaikki vielä hengissä :D Isi on palannut töihin, ja toimistoaika pitäisi selvitä menettämättä hermojaan...hah,hah ei onnistu, muuten mulla menee ihan hyvin uhmakkaan ja vauvan kanssa, mutta tissittelyt on aikamoista taiteilua. Uhmaikäinen yrittää tehdä kaikkensa, että siitä ei tulisi mitään :/ nyt on otettu käyttöön puhelin, jonka lykkään tytön käteen ja vaihtelevasti sieltä katsotaan valokuvia, huvituttia ja pikkukakkosen ohjelmia, ja avot, kaikki ollaan tyytyväisiä!!! Vinkinä myös muille asian kannssa taisteleville! 

Pääosin olen nauttinut tästä monta kertaa enemmän mitä ensimmäisen kanssa. Vauva on paljon tyytyväisempi tapaus mitä esikoinen ja viihtyy jopa sylissä ilman että ollaan koko ajan liikkeessä ;) Toki hänkin osaa antaa ääninäytteitä, mutta ehkäpä osaan lukea vauvaa nyt paremmin ja täyttää hänen tarpeita. Ihan kiva! Vauva myös nukkuu toisinaan!!!!

Niin muutes, sen istukanpalasen kanssa nyt eletään sulassa sovussa...joo, keskussairaalan lääkärin mukaan tilannetta voidaan seurata ja kontrolli on joulukuun lopussa ellen ala vuotaa sitä ennen tai tulee kipuja. Lääkärin mukaan pala voi tulla itsestään pois.