Sitä vaan, että vihkisormus ei enää mahdu sormeen...huoh, varmaan pitää vielä jokunen viikko odottaa jospa sormet palautuisi, vaikka olo on jo sellainen, ettei mitään turvotusta olisi. Mutta se siitä...oikeesti pienin harmi tällä hetkellä!!!

Kyllä, tämä äitiys on ihmeellistä, niin kuin kaikki äidit joiden blogeja seuraan huoli kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta on läsnä lähes koko ajan, ja nyt sitten pitäisi nauttia täysin kun neiti on pieni! Vaikea yhtälö...mitään ylitsepääsemätöntä ei ole vielä tullut vastaan, neidin paino oli neljässä päivässä tullut ylöspäin 200g (kotiinlähtöpaino 3060g ja terkkarin käynnillä 3360g) joten maitobaarin pitäisi toimia, mutta silti tuo imetys tuntuu haastavalta. Milloin tuntuu, että heräis jo syömään, välillä ihmettelen kun se syö tunnin välein, ja nyt ihmettelen kun se ei nukahtanut rinnalle, vaan on ihan tyytyväisenä silmät auki isänsä sylissä...onkohan sillä kuitenkin nälkä!? Pitäisikö syöttää molemmat rinnat syöttökerroilla vaan vain toinen? Miten teillä muilla? Meillä mennään nyt yksi rinta per syöttökerta. Että tällaista...tietenkin täälläkin lasketaan kakka määriä, kun se kai on yksi mittari, että maitoa tulee!

Yllätyksenä kuitenkin, vaikkakin siitä "varoiteltiin", on tullut tämä kuinka paljon tuo pieni ihminen mun aikaa vaatii!! Ei sillä ettenkö siihen olisi valmis, tietysti, kaiken ajan olenkin varannut hänelle, mutta silti! 

Unen määrä on minimissään, vaikea sanoa kuinka paljon yössä saan unta palloon, sillä syötän makuullaan ja saatan nukahtaa ymetyksen päätteeksi niin kuin neitikin..ehkä max 4h, ja kun en osaa nukkua aamulla kun neiti vielä nukkuisi, vaan herään omaan nälkääni kun neiti syö viiden-kuuden maissa. Olen yrittänyt ottaa iltasella yhdet iltapäikkärit jotta ilta-yökukkumiset jaksaa. Neidin rytmi (eihän sitä rytmiä ole, mutta..) on nyt sellainen, että päiväs aikaan nukutaan ja syödään 2-3 tunnin välein ja illalla 21-22 alkaa kitinä vaihe joka kestää johonkin asti... ;)

Sellaista meille nyt! Onneksi tuo mieheni on 6 viikkoa kotona, joten jospa tämä tästä lähti rullaamaan ennen kun hän menee takaisin töihin!

 

Kupu ja neiti täydellinen 11 vrk