Tässä sitten kävi varmaan tosi klassisesti. Mehän oltiin tytöstä ensimmäinen yö erossa viikonloppuna. Neiti oli äidilläni, ja vaikka äitini on viisi lasta kasvattanut epäilin silti kuinka hän saa tuon tissitakijaisen nukkumaan- turha pelko!! Ja samalla mikä helpotus!!! Äitilläni ei mennyt kuin 40 min ja tyttö nukkui ruususen unta, tietenkin pientä protestointia oli aluksi ollut. Neiti oli herännyt kerran pyörimään melkein tunniksi. Mutta se nukkui!!!!!

Tämähän sitten laukaisi homman käyntiin kotonakin ja isi otti heti seuraavasta illasta nukutusvastuun. Minä annoin iltamaidon sohvalla, ja en puuttunut sen jälkeen nukuttamiseen ollenkaan. Ja ihmetykseksi, ei se tyttö isälleenkään "huutanut" kuin hetken ja sitten tyytyi lauleluun ja silittämiseen. Isi hoiti myös kitinät ja pyörimiset, ja yötissi on nyt pois pelistä!!!

Viime yön olimme neidin kanssa kahdestaan kyläilemässä ja nukutus tapahtui taas tissillä, ja luulempa, että niin kaukan kuin imetän, tyttö pyytää minulta maitoa nukahtaakseen. Tai ainakaan vielä en muuten edes yritä. Tänä iltana se simahti isälleen alle puolessa tunnissa, eikä huutanut yhtään (4. ilta).

Mulla on toisessa huoneessa peti jonne menen jos tyttö pitää ottaa yöllä viereen, sillä silloinhan maito haisee liian lähellä.

Että näin, vuoden se otti. Tietenkin tämä koko kuvio saattaa ottaa vielä takapakkia, mutta nyt olo on varsin huojentunut!