No niin..paljon olis vaihteeksi juttuja, mutta varmaaan muro-osan saan tähän kirjoitettua. Aloitetaanpas viime torstaista, kun sain jonkun kummallisen näköhäiriön, joka johti ensiapuun. Raskausmyrkytystä epäiltiin, sillä siihen liittyy päänsärky joka siis seurasi näköhäiriöitä. Olin torstaipäivän tarkkailussa ja kolme eri lääkäri antoi saman "tuomion" eli kyseessä oli niiden mukaan migreenikohtaus. Raskausmyrkytys poissuljettiin, sillä pissassa ei ollut valkuaista, eikä verenpaine ollut koholla..vain päänsärkyä. 

Menin vielä perjantaina työterveyteen juttelemaan lisää raskausmyrkytyksestä, sillä jotenkin jäi sellainen olo,. että entäs jos ne oli sittenkin enteileviä raskausmyrkytyksen oireita. No, sain vähän lisäselvyyttä, josta seurasi koko viikonlopun kestänyt oireiden kyttäily, eli tietenkin havaitsin kaikki oireet. Tänään oli onneksi neuvola ja valkuainen ja paineet katsottiin taas ja todettiin hyviksi, jes! 

Työt aiheuttaa tällä hetkellä eniten stressiä, ja lääkäri vaan sanoo, että yritä ottaa rennosti..joopajoo, ei ole helppoa ottaa rennosti ja olla yhtäaikaa töissä, EI!! Neukkis tänään jo ehdotti, että menisin uudestaan työterveyslääkärille ja valitan vaikka selkäsärkyä, niin antaa saikkua, kuulemma uupumus ei raskaudesta huolimatta oli syy sairauslomalle, että näin...

Vauva potkii ihan älysti ja on vielä poikittain. Vähän jäi huono fiilis neuvolakäynnistä, sillä sf-mitta oli tullut ylöspäin vain 1cm kuukaudentakaisesta, nyt (31+3) 25cm, pitäis olla paljon enemmän..No, neukkis ei ole huolissaan, kun ottaa huomioon, että vauva on vielä poikittain, ja sanoi, että olisi huolissaan, jos ei olisi nähnyt mua, että en nyt tiiä..

Vaunut kököttää nyt meillä eteisessä, ne on tosi mageet!!

 

Kupu 31+3