Pikkuneiti on huomenna kaksiviikkoa vanha <3

Meillä on ollut isi kotona nämä viikot ja vielä viikko jäljellä, voi kun isi voisi olla aina kotona! 

Vaikka vauva ulkoisesti muistuttaa isosiskoaan tavoiltaan hän on toistaiseksi ollut aivan päinvastainen. Tähän väliin voisi sanoa, että onneksi! Jo ensi viikoista alkaen ykkönen ei nukkunut, söi tunnin välien ja pienessä keinutusliikkeessä oli hiljaa jos tissi ei ollut suussa. Ihan puistattaa nuo ajat...Tämä uusi tapaus taas nukkuu pääosin syöttövälit ja syö päiväsaikaan 2-3h välein ja öisin 3-4h välein. Iltayöstä neiti on virkeimmillään, mutta on nukkunut sitten yhdellä syötöllä klo 02-03 aikoihin aamuun 05-07 saakka. 

Pieniä vastoinkäymisiäkin on ollut. Jälkivuoto alkoi laantua jo viikko synnytyksestä, mutta kappas, 1,5 vkoa synnytyksestä, torstai-aamuna nousin sängystä ja vuosi verta niin, että lattiat lainehti ja sain yöhousut jalasta kaappastua jalkojen väliin ja juoksi suihkuun. Säikähdin!!!!!! Monen mutkan kautta en päässyt yleiselle puolelle tarkastukseen ja tyydyin kohtalooni lähteä yksityiselle. Pää ei olisi kestänyt "seuraillaan" käskyä. Kohdusta löytyi 1,5cm palanen istukkaa. Lähete keskussairaalaan ja odotan nyt kutsua ilmeisesti kaavintaan. Kaavinta ei tietenkään ole mikään kiva homma, mutta syy löytyi ainakin.

Seuraava murhe havaittiin seuraavana aamuna kun vauvan silmäkulma oli täynnä rähmää, ei muuta kun lääkäriin. Silmätulehdushan se. Ab tipat saatiin ja silmä alkoi heti parantua. Nyt kun saataisiin tämä äiti kuntoon niin avot! En uskalla erikoisemmin ulkoilla kun alamahaa juilii. Ulkoilmaa tässä kyllä kaipaisi!!! Vauva sen ajan nyt antaisi mutta oma olo ei :/

Otsikon "kululallaa" on ykkösen juttu, mitä me vaan ei ymmärretä, mitä kummaa se voikaan tarkoittaa!!??? ;)