Jaiks..tää homma alkaa tuntumaan ihan oikeesti siltä, että jotain peruuttamatonta on tullut tehtyä ;) Jotenkin niin outoa mittiä koko tätä hommaa, että millaisten asioiden kanssa sitä nyt pähkilee, vuosi sitten oli mietteet ihan muut. Tää tuntuu niiiin ihanalle!

Kela pisti parastaan, kun niiden päätös rahoista ja pakkauksesta tuli ihan ennätysvauhtia, vein paperit toissaviikon pe ja jos seuraavana tostaina päätökset oli tullu. Pakkauksen pitäisi saapua kahden viikon kuluessa! Ihanaaaa!!

Oltiin päätetty jo aikoja sitten, että pääsiäislauantaina lähdetään ostoksille, ja OSTOKSILLA oltiin , sillä rahaa paloi ihan mukavasti! Ostin kevät kengät ja takin ja digijärkkärin josta oli haaveillut jo pitkään! Ja mikä ihan huipuinta, laitettiin vaunut tilaukseen!! Päädyimme siihen kaikkein suosituimpaan yhdistelmään (ainakin myyjä näin kertoi) eli hankimme Emmaljungan City Cross ratasosan ja siihen City kopan, nämä tulee nyt ProTitan väreissä, vaikka ensimmäinen värivaihtoehto olisi ollut dark grey, mutta tätä väriä maahantuojalla ei enää ollut, mutta pääasia, että ne on tummat. Turvakaukalo ostettiin samalla ja sitä oli juuri oikean värisenä liikkeessä, joten otimme sen heti mukaan, siinä päädyimme Gracon Logico S:ään (pallokuosi), ja jos vaikka tulemme hankkimaan saman valmistajan matkarattaat, niin kaukalo käy niihinkin. Isoja hankitoja jo tehtynä! Sänkyäkin piti käydä katsomassa, mutta väsy iski.

Pääsiäisvapaat tuli niiiin tarpeeseen, ja voisin jatkaa vieläkin, mutta vaan neljä päivää töitä ja vkl. Koulua olisi vielä neljä viikonloppua sitäkin...saas nähä kuin tässä jaksaa!

 

Moikat

Kupu 24+3