Viimeistä lomaviikkoa viedään! Onkin tuntunut niin huikeelle tämä loma, ettei voi uskoa, neljän viikon kesälomista en sitten luopuisi kirveelläkään. Nyt alkaa olemaan vaan niin jo lomarytmi, että hirvittää vähän ensi viikko, miten sitä taas jaksaa herätä "oikeeseen" aikaan. No, ensi viikko luetaan sähköposteja ja ollaan aktiivisina palavereissa ja jos sitten seuraavalla viikolla ryhtyisi töitten tekoon...joopa, joopa.

Mutta oikeesti tuntuu, että tässä on vielä paljon kesää jäljellä; kolmet häätkin vielä tiedossa. Olen sen verran juhla ihminen, että odotan niitä innolla. Saa puheutua nätiksi ja pitäähän sitä mennä vähän kampaajalle ja meikkiinkin.

Eilen sain tehtyä yhden asian joka on listalla "tee tämä lomalla" pesin saunan! Useissa kodeissa tämä tehdään joulun aikaan, mutta kun meillä ei tunneta sanaa joulusiivous, niin tein sen nyt. Pitäisikö tunnustaa, että olemme asuneet tässä uudessa kodissamme yli kaksi vuotta ja tein sen nyt vasta ekan kerran...iiikkk. Tunnustaudun melko hygineenikoksi, mutta tässä on ollut iso aukko, "mutta kun me aika käytetään pehva alusia, niin..." no nyt se on tehty, ja puhdas on. Vielä listalla on ikkunoiden pesu, ja sen teen ihan varmasti myös. Kolmas asia on talon maalaus, mutta luulempa, että se on niiin iso homma, että pohditaan kullan kanssa sitä uudemman kerran missä vaiheessa se tehdään.

Sitten siitä...no siitä just, vauvelista. Meillä oli taas eilen kunnon keskustelut aiheesta. Olemme olleet kimpassa pian 10 vuotta ja siitä naimisissa kolme. Elämämme on ollut vapaata, toisistamme pidetty niin hyvää huota kun vain voimme ja rakkautta on riittänyt. Vauva aihe kuitenkin laittaa mietityttämään asioita taas uudestaan ja oikein kunnolla. En taita ryhtyä niitä nyt kaikkia ruotimaan, kun varmaan moni tätä lukeva voi ymmärtää mistä puhun...

Ollaan taas oltu tosi toimissa vauva haaveiden tyydyttämiseksi, toivottavasti nyt tärppää. :)