Täällä sitä mennään aika raskaana. Maanantaina oli se neuvola, ei mikään paras aika mennä sinne ma aamuna klo 8..neukkiksen puhelin soi koko ajan, mutta varmaan tärkeimmät kysymykset sain kysyttyä! Se oli sellainen tentti-tunti, ja kyllä ne siitä alkoholin ja tupakan käytöstä haluaa moneen paikkaan dokumenttia, huvittavaa lähes. Sain tietysti paljon lukemista, ja toivottavasti pääsen joululomalla lukemaan niitä, nyt vielä tenttikirjat voittaa ;( Ruokasuositukset luin tarkkaan. Ja yhden tyhmän kysymyksen heille heitin, kun kysyin, että eikö ne nyt mitenkään tätä raskautta siellä neuvolassa tottea!? Ei kuulemma. Ja sain siltä reissulta myös neljä piikin reikää, hemppa sormenpäästä 130, sikapiikki ja molemmat käsitaipeet piikitettynä, jesh!

Enää viikko gynikseen, eli 3.12 meen kattomaan olisiko tuolla jo nyt jalkapallolta näyttävässä (turvotusta!!!) pömpelissä joku. Oispa!

Sitten mun piti jo varata se np-ultrakin, kun sinne on kuulemma vaikea saada aikoja, ja kun vielä ollaan lähdössä vuoden alussa pienelle reissulle, mutta sainpas, se on sitten 30.12, se se vasta jännä päivä onkin, jaikssss.

Raskaasti täällä voidaan sanan toisessa merkityksessä. Olen voinut melko pahoin, aamut on ihan kamalia, en onneksi oksenna, mutta yleispaha olo, eilen se kesti koko päivän. Jääkaapin oven avaan nenästä kiinnipitäen. Ja väsymys, tämä toinen tyypillinen vaiva, eikä tämä pimeys sitä yhtään lievennä, päin vastoin. Nukuttu on ja paljon! Tänään yritän lähteä vielä pienelle lenkille, jos jaksan.

Kupu 5+6